Soutěž o knihu Nej… Vesmír v pohybu

Nej... VESMÍR v pohybu

Patříte mezi onu skupinu našich čtenářů, kteří jsou rodiči dětí předškolního či mladšího školního věku? Snažíte se svou lásku ke kosmonautice předávat i svým potomkům? Chtěli byste jim pořídit krásný dárek s tématem vesmíru a kosmonautiky? Pokud ano, tak je tato soutěž určena právě pro vás a vaše děti! Knižní nakladatelství Svojtka & Co, které se specializuje především na knihy pro děti, totiž před několika dny vydalo velmi povedenou interaktivní knihu s názvem Nej… VESMÍR v pohybu. A jelikož na překladu z anglického originálu The Ultimate Book of SPACE spolupracovala naše redakce, nabízíme vám jeden výtisk této knihy zcela zdarma v rámci soutěže, do které se můžete spolu se svým dítkem či dokonce dítky zapojit.

Jak se kosmonauti připravují na cestu do vesmíru? Z čeho se skládá raketa? Proč se Marsu říká rudá planeta? Jaká je poloha Země ve sluneční soustavě? Kniha Nej… VESMÍR v pohybu poskytuje odpovědi na všechny tyto i na mnohé další otázky v uceleném a zábavném formátu. Díky informacím z první ruky poskytnutým astronauty, astronomy a experty v oboru tato kniha nabízí vše, co potřebujete vědět, a je průvodcem, který čtenáře vezme na fantastickou cestu ke hvězdám a ještě dál! Více než 40 pohyblivých částí pro praktickou ukázku zázraků vesmíru!

Tolik oficiální popis nakladatele. Dodejme, že kniha je plná interaktivních prvků, které mnohdy velice povedeným způsobem zobrazují všelijaké „tajemství“ kosmonautiky. Jelikož ale obrázek vydá za tisíc slov a video za tisíc obrázků, doporučíme vám raději následující ukázku, ve které si knihu (v anglickém originále) můžete prohlédnout.

A nyní k pravidlům soutěže. Na rozdíl od jiných našich soutěží nebudete odpovídat na vědomostní otázky ani tipovat a snažit se dostat co nejblíže k požadované číselné hodnotě. Toto je soutěž pro vás a VAŠE DĚTI. Vybízíme vás tedy k tomu, abyste si na svého milovaného potomka vyhradili dostatek času a pustili se s ním do tvůrčí činnosti. A co má být produktem této tvorby? To necháme pouze na vás a vaší fantazii, které nijak nehodláme klást omezující bariéry. Můžete malovat, vyrábět, modelovat, zpívat, hrát…, cokoliv, co vás jen napadne. Soutěž má pouze dvě pravidla. Prvním je společné téma, kterým je samozřejmě vesmír a kosmonautika. Druhým je důkladná dokumentace průběhu tvorby i výsledného díla (foto či video). Výsledky vašeho snažení posílejte na [email protected] a to do 30. dubna 2020. Po uplynutí tohoto termínu naše „odborná“ porota rozhodne o vítězi a oznámí jej v dalším článku spolu s ukázkou jeho díla a případnou další zdařilou tvorbou ostatních soutěžících (s vaším svolením).

Doufáme, že vás i vaše děti tato soutěž nadchne a strávíte díky ní krásné společné chvíle.

zdroj informací:
https://www.svojtka.cz/shop/kniha/4744-nej-vesmir-v-pohybu

zdroj obrázku:
https://www.svojtka.cz/shop/kniha/4744-nej-vesmir-v-pohybu

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

Jeden komentář ke článku “Soutěž o knihu Nej… Vesmír v pohybu”

  1. Karel Zvoník Redakce napsal:

    Michale jsi zbytečně moc skromný. Překlad je tvá práce. Kniha vypadá skvěle. Držím palce ať se jí daří.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.