Pokec s kosmonautixem – duben 2020

Dnes nás čeká dlouhá noc, která během 12 hodin přinese hned tři přímé přenosy! Ze všeho nejdříve se ještě v pátek ve 20:00 sejdeme na našem YouTube kanále, kde je připraven již tradiční Pokec s kosmonautixem. Dnes je totiž poslední pátek v měsíci a proto nemůžeme tuto tradici přerušit. Zveme Vás tedy na přátelské povídání o kosmonautice, které bude trvat zhruba dvě hodiny. V rámci tohoto vysílání budeme odpovídat na Vaše dotazy, které napíšete do chatu. Pokud tedy máte čas a chuť strávit večer se stejně naladěnými lidmi, budeme rádi, když se připojíte.

Ze zkušeností z minulých dílů ještě chci upozornit, že odpovídáme pouze na dotazy, které nám diváci napíší do chatu na YouTube. Své otázky proto nepište do komentářů pod článkem, tam se k nim během přenosu nedostaneme. Díky za pochopení.

Zdroje obrázků:
https://idsb.tmgrup.com.tr/ly/uploads/images/2020/04/09/29672.jpg
https://live.staticflickr.com/65535/49784309637_714416d782_k_d.jpg
https://www.fr24news.com/…LabPadre-failure-2am-1-1024×496.jpg
https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/fully_deployed_mirror1.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

12 komentářů ke článku “Pokec s kosmonautixem – duben 2020”

  1. Peter K napsal:

    Kosmonautix (aktualne) nema zaujem o dotacie od citatelov/fanusikov, napr. cez Patreon, ale co tak predavat tricka? Myslim to vazne, napr ja by som si min 1 urcite kupil 🙂 mozno by tam grafik pridal logo kosmonautixu, obrazok Titanu atd.

    https://i.ibb.co/7QCpTv2/Capture.jpg

    • Dušan Majer Administrátor napsal:

      Díky za nápad, už jsem na tenhle nápad reagoval na fóru. Ocituju zde proto svůj komentář:

      Párkrát se podobný nápad (ne s tímhle konkrétním textem :-D) objevil, ale vždy jsme to zavrhli kvůli složitosti řešení, nedostatku času a grafického návrhu. Problém činilo i vypořádání se s objednávkami – příjem peněz atd. Postupem času jsem zjistil, že existuje služba, která umožňuje jednorázovou výrobu podobných propagačních předmětů, která funguje trochu jinak. Nahlásíš tam, kolik triček bys chtěl (podle počtu se pak nastaví cena za kus – čím víc kusů, tím nižší jednotková cena) a v tu chvíli se založí na cca 14 dní kampaň, během které mohou lidé objednávat. Důležité je, že peníze neposílají Tobě, ale té službě. Výroba se spustí až po těch 14 dnech – jen pokud překonáš nastavený limit počtu objednaných kusů. v opačném případě služba vrátí lidem peníze – opět Ty nic neřešíš. I samotnou distribuci výrobků lidem zajišťuje ta firma. Touhle cestou bych byl asi ochotný jít. Ale (nic proti Tvému návrhu) spíš bych dal přednost něčemu trochu smysluplnějšímu. Na některé hlášky je někdy skoro lepší zapomenout. 😉 😀

  2. Peter K napsal:

    Tak dnes to bol SUPER pokec, hlavne posledna polhodinka: Komunisticka strana ceskoslovenska, Dusanove stehno, pan Filip Maroul.. 😀
    Urcite si cely pokec pustim este aspon raz cely. Dakujem, hlavne Dusanovi za jeho trpezlivost. 🙂

  3. Tovy napsal:

    Ze všeho nejvíc se těším, až se jednou sejde Pokec spolu s nějakým hezkým startem. Jednou to vyjít musí… 🙂

  4. Zbynek_Mc napsal:

    Dobrý den, a jaké budou ty další dva
    Přímé přenosy? píšete že budou celkem tři. děkuji

  5. SaturnV napsal:

    Moc se těším. Minule jsem to sledoval poprvé a bylo to super! Omylem jsem teď dal 4 hvězdičky místo 5

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.