Oslavte s námi deváté narozeniny našeho fóra!

Ano, náš blog slaví narozeniny 1. září, ale nesmíme zapomínat na historii. Vždyť blogem naše činnost nezačala – právě naopak. Když blog vznikal, mohl čerpat z našeho diskusního fóra, ze kterého se dodnes rekrutují autoři píšící pro blog. Fórum bylo založeno 23. října 2009 (pro puntičkáře v 15:34 SELČ), tedy přesně před devíti lety. Předloni jsme zkusili v rámci narozenin uspořádat přímý přenos a jelikož měla akce mezi fanoušky úspěch, tak jsme ji vloni zopakovali. Jak správně hádáte, vysílat budeme i letos a jako vždy zveme všechny fanoušky našeho portálu.

Jestli jste naše minulé narozeninové přenosy neviděli, dovolím si udělat krátkou představovačku. V rámci tohoto přenosu nebudeme řešit žádný aktuální start rakety. Program bude na divácích – budeme si přátelsky povídat a odpovídat na dotazy z chatu. Budete se moci zeptat na cokoliv, co vás zajímá (třeba i věci spojené s naším webem), na které během komentovaných přenosů třeba nemusí být čas. Zkrátka a dobře si společně uděláme krásný, pohodový večer a pohromadě oslavíme deváté narozeniny našeho diskusního fóra. Přenos spustíme dnes večer v osm hodin našeho času. Vysílání bude trvat zhruba hodinu, ale vše záleží na okolnostech. Zváni jsou všichni fanoušci kosmonautiky!

Zdroje obrázků:
https://thelegendarybrownie.files.wordpress.com/2017/10/baileys-9th-birthday-cake.jpgforu

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

18 komentářů ke článku “Oslavte s námi deváté narozeniny našeho fóra!”

  1. Albert napsal:

    Hodně zdaru přeji. A také děkuji za vaše nadšení pro tento… toto… Prostě. Není tu bahno. Racionální a jasně dané informace.. Na lupu jsem to už poslal. Ještě jednou díky.

  2. bill napsal:

    Málem bych zapomněl. Dnes jsem zahlédl jedno dech vyrážející číslo. Nebylo to o rychlosti ani o vzdálenosti. Lidstvo vynaloží na „obranu“ před „sebou samým“: 1,739 bil. USD (2017), jedna cesta BFR nahoru by měla stát 7 mil. USD.

    Spočítejte si to sami, kolikrát by to BFR mohla otočit:
    https://www.google.com/search?q=kalkula%C4%8Dka&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

    To je ČÍSLO, viďte?
    Proč jsme takhle hloupí? :/

  3. bill napsal:

    Milý Kosmonautixi, děkuji za všechno co nám dáváš a přeji hodně energie a zdraví! 🙂

  4. Jirka Hadač Redakce napsal:

    Přeji příjemnou zábavu a hezké popovídání. Moc rád si to doma pustím ze záznamu. Jen škoda, že výročí nevyšlo na víkend, kde by měli šanci poslouchat všichni.
    Každopádně díky za vše, moc rád sem chodím. A gratulace k výročí, samozřejmě.

  5. Marek napsal:

    Gratuluji! A díky za super práci 🙂
    Nezvažujete dělat na youtube přednášky co se stalo v kosmonautice třeba za poslední půl rok a plány na dalších 6 měsíců ?

  6. Karel Novák napsal:

    Gratuluji – stále super práce.

    Děkuji za vše co pro nás děláte. Jen tak dál.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.