Známe tři výherce knihy Vesmírné osudy

V neděli 1. července jsme vyhlásili soutěž o tři výtisky knihy Vesmírné osudy od Ondřeje Šamárka a Lukáše Houšky. Do včerejší půlnoci jste mohli posílat své tipy na soutěžní otázku: Kolik návštěv zaznamenal systém Google analytics na našem blogu v měsíci červnu roku 2018. Do soutěže jsme přijali 184 tipů, jejichž rozptyl byl značný. Tipovali jste různá čísla od 128 po 1 440 021. Nejpřesnější soutěžící se ke správné odpovědi přiblížil na pouhých 977 návštěv. V tomto článku zjistíte, kdo zvítězil, ale ještě než k tomu dojde, chtěli bychom poděkovat všem, kdo se do soutěže zapojili a náš dík patří i vydavatelskému domu Albatros Media, který nám poskytl výtisky Vesmírných osudů do této soutěže.

Kniha Vesmírné osudy, která poputuje ke třem výhercům

Kniha Vesmírné osudy, která poputuje ke třem výhercům

Ze všeho nejdříve je potřeba sdělit správnou odpověď. Služba Google analytics zaznamenala na našem blogu v červnu letošního roku přesně 130 281 návštěv. Dovolte nám ještě velké poděkování za tohle nádherné číslo. Vy všichni, kdo náš web čtete, jste k němu přispěli. A nyní se podíváme, na tři nejpřesnější tipující, kteří budou právem odměněni:

  • David Kraus 131 258 (odchylka 977)
  • Pavel Jánský 132 856 (odchylka 2 575)
  • pan Halouzka 133 589 (odchylka 3 308)

Milovníky statistik možná zaujme, že průměrný tip byl 189 733,7174 návštěv a medián tipů pak 149 374,5 návštěv. Ještě jednou Vám děkujeme za to, že náš web čtete, případně že jste se zapojili do soutěže. Výherce v nejbližších dnech kontaktujeme na mailové adresy, ze kterých posílali své odpovědi a požádáme je o sdělení fyzické adresy, na které jim zašleme jejich výhry. K odeslání všech tří balíčků dojde nejpozději do konce července.

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

8 komentářů ke článku “Známe tři výherce knihy Vesmírné osudy”

  1. Jana napsal:

    Hmm, já na to šla fakt vědecky. Mrkla jsem do článku s návštěvností z konce minulého roku a číslo, které tam je, vydělila dvanácti. Vyšlo mi číslo přesahující 134000, takže bych stejně neuspěla, jo, ale cesta byla jasná, logická, to jsem si říkala. Jenomže pak jsem si právě řekla „tyjo, to byl rok nabitej událostma, v tom bude fígl.“ Zvýšila jsem číslo o nějakých dvě stě tisíc a byla naprosto vedle 🙂 . Ale i to vycházelo z nějakého výpočtu. Mám dojem, že ve zmiňovaném článku o návštěvnosti byl uveden jeden den, tuším v únoru, březnu, který byl na návštěvníky fakt bohatý. No a já to třicetkrát vynásobila a bylo to 🙂 . Tedy nebylo.

  2. Josef Mezera napsal:

    Sláva vítězům, čest poraženým! 😉

    • Ondřej Šamárek Redakce napsal:

      Spíše bych řekl – čest všem, kteří se zapojili. Tato soutěž byla vážně založena čistě na štěstí. 😉

      • mol Redakce napsal:

        Z hlediska dlouhodobé průměrné návštěvnosti webu, šlo o měsíc s podprůměrnou návštěvností. Vzhledem k minulým letům a vývoji do budoucna, měla být návštěvnost o cca 20 000 návštěv vyšší :-), což dokazuje i medián.

      • Dušan Majer Administrátor napsal:

        Bylo by to pěkné. 🙂
        ostatně letošní rok je nabitý velkými událostmi. 😉

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.