Na knihu Vesmírné osudy máme čtvrtinu prostředků

Na knihu Vesmírné osudy z klávesnic Lukáše Houšky a Ondřeje Šamárka, se již na portálu Knižní startér podařilo vybrat skoro 110 000 korun! Děkujeme všem dárcům, ale pro vydání knihy je potřeba získat ještě velký objem peněz – momentálně jsme na čtvrtině potřebných prostředků. Pokud Vás kniha zaujala a chtěli byste pomoci její realizaci, máte jedinečnou možnost – projekt poběží ještě tři měsíce a pokud se částka nevybere, peníze se všem dárcům vrátí. My ale věříme, že se knihu i s Vaší pomocí podaří vydat.

Za Váš finanční dar navíc dostanete i odměnu, kterou si vyberete. Namátkou záložku s podpisy za 50 korun, plakát za 200 Kč, knihu s podpisy za 1 199 korun, Dva speciální lístky do plzeňského 3D planetária za 1 500 korun a další zajímavé ceny.

Vesmírné osudy jsou knihou, která tématicky vychází z našeho úspěšného seriálu, který po dlouhé měsíce vycházel na našem portálu. Jelikož měl seriál mezi čtenáři velký úspěch, rozhodli jsme se pokusit o jeho vydání v knižní podobě. Volba padla na portál Knižní startér, který svým zaměřením připomíná tzv. crowdfundingové projekty jako je kickstarter, hithit, nebo český startovač.

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

14 komentářů ke článku “Na knihu Vesmírné osudy máme čtvrtinu prostředků”

  1. Adhara napsal:

    Škoda, že tie startery nefungujú tak, že ak sa vyzbiera menej peňazí než je cieľ, zorganizuje sa niečo za menej peňazí. Aj zatiaľ vybraná čiastka je pekný peniaz, na Slovensku by sa s tým dal bez problémov spraviť náklad v rádoch stoviek kusov – i keď farebné obrázky tlač takýchto kníh asi predražujú…

    • Ondřej Šamárek Redakce napsal:

      Nevězí to jen v barevných obrázcích (ty tam chceme samozřejmě také). Docela dost se prodraží i pevná vazba a hlavně se bohužel po ekonomické stránce proti nám obrací to, že jsem děsně ukecaný. Momentálně má kniha rozsah cca 800-900 normostran, což se odrazí na ceně tisku, korektur, sazby atd. Tam je skrytá ta největší částka.

  2. Miloš Šebela napsal:

    Na Streamu Vám to asi nedovolí propagovat, že? Po výplatě si ještě přiobjednám třeba plákát, ale to je pořád málo 🙂

  3. Brigadnik napsal:

    A kde je link na ten crowdfundingovy web? Dneska jsou lidi strašně líní neco hledat, sorry 🙂

  4. PG napsal:

    Jestli to dobře chápu, je problém v chybějících penězích na výrobu jednoho nákladu knih – tj. je třeba zaplatit tiskárně hned a není hotovost.
    Tímto způsobem si tedy může člověk knihu předplatit a doufat, že bude nakonec vytištěna, pokud počet takových lidí při definované ceně dosáhne hranice ziskovosti podniku . Když z toho sejde, peníze se vrátí zpět.

  5. Pospíšil Redakce napsal:

    Škoda, že nikdo z Kosmonautix nevyužil příležitost propagovat knihu a motivovat k příspěvku cca 80 účastníků Kosmos-News Party v Pardubicích během právě proběhlého víkendu. Určitě by se někdo z přítomných „chytil“ a rád si knihu tímto způsobem předobjednal.
    Ne všichni příznivci a fanoušci kosmonautiky (hlavně ti dříve narození) v ČR a SR využívají intenzivně internet a/nebo navštěvují tento portál.

  6. zvejkal napsal:

    No … Ja uz som vycerpal svojich kamaratov. Snad sa este niekoho oslovim.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.