Osmé místo v Křišťálové lupě

V kategorii Zájmové weby obsadil portál kosmonautix.cz nádherné osmé místo, což vzhledem k úzkému zaměření považujeme za skvělé. Děkujeme všem za hlasy.
23. listopadu 8:33

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

12 komentářů ke článku “Osmé místo v Křišťálové lupě”

  1. PetrK napsal:

    Osmé místo super, aspoň je prostor v dalších letech posunovat výš a výš 🙂
    Blahopřeji!

  2. Josef Mezera napsal:

    Vážení přátelé, osmé místo je skutečně nádherné umístění a svědčí to o tom, že kosmonautika není veřejnosti lhostejná, a to jen a jen díky vám a vaší neutuchající práci. Vaše popularizační činnost prostě nemá chybu, a jen velmi obtížně (zda-li vůbec) by se v českém webovém prostoru hledala nějaká konkurence, která by se alespoň vzdáleně přibližovala vašim kvalitám. Děkuji vám a gratuluji jménem svým a troufám si říci, že i jménem celé řady čtenářů mého skromného projektu.

  3. Dan napsal:

    Osmé místo v takhle tvrdé konkurenci (Nečekal bych, že Technet a Živě budou překonány Ednou) je skvělé. Gratuluji redakci! Děláte svou práci skvěle. Děkuji také spolukomentátorům pod články, bez kterých by Kosmonautix také nebyl tím, čím je.
    Příští rok položme(položte) na záda Technet, domluvíme se? 😉

  4. tonda napsal:

    Gratulace k velmi pěknému umístění pro celou redakci Kosmonautixu!A poděkování za vaši práci,kterou pro nás děláte,jste fakt obdivuhodní!Děkujeme!
    PS:Koukal jsem se na ten pořad vyhlašování a přišlo mě to místy až trapný,vůbec se mě to nelíbilo,ale je to jen můj názor.

  5. Spytihněv napsal:

    Skvělý úspěch. Poprvé jste mezi první desítkou a pokud to tak půjde dál, rozhodně příští rok obhájíte. Sice úzké zaměření, ale v podstatě bez vážnější kvalitativní konkurence. Takže logicky je zájem koncentrovaný.

  6. Ledna napsal:

    Preji vam moc uspechu a hlavne nikdy nekoncici elan v tom co delate.
    Dekuji za vybornou praci v tomto oboru.

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.