Přejeme Vám veselé Vánoce!

Vážení čtenáři, dovolte, abych Vám jménem všech autorů, kteří se podílejí na přípravě článků našeho zpravodajského portálu poděkoval za přízeň, kterou jste nám projevili v roce 2014. Dnes, na Štědrý den, je vhodné zastavit se, ohlédnout se za sebe a poděkovat Vám všem. Velmi si Vaší důvěry ceníme. Dnešní magický večer oslavte co možná nejpříjemněji mezi svými nejbližšími. Ať máte klidné Vánoce a nový rok ať je minimálně stejně dobrý jako ten, který se pomalu chýlí ke konci. To Vám z celého srdce přeje celá redakce portálu kosmonautix.cz.

A mimochodem, pokud pod Vaším stromečkem nechal Ježíšek nějaký dárek s kosmonautickou nebo astronomickou tématikou, pochlubte se ostatním v komentářích.

Veselé Vánoce Vám přeje tým redaktorů portálu kosmonautix.cz

Veselé Vánoce Vám přeje tým redaktorů portálu kosmonautix.cz
Zdroj: http://www.nasa.gov/

Zdroje obrázků:
http://pic.159.com/desk/user/2012/11/25/Jiker2012100162250890.jpg
http://www.nasa.gov/images/content/613401main_iss030e015660_full.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Kontaktujte autora: hlášení chyb, nepřesností, připomínky
Prosím čekejte...
Níže můžete zanechat svůj komentář.

14 komentářů ke článku “Přejeme Vám veselé Vánoce!”

  1. Anonym napsal:

    Dostal jsem knihu „To Orbit and Back Again: How the Space Shuttle Flew in Space“, autor Davide Sivolella. Úžasné čtení, mohu doporučit.

  2. Michael Voplatka napsal:

    Tak mi Ježíšek přinesl obsáhlou encyklopedii Tajemství vesmíru od Paula Murdina, velkou nástěnnou mapu Měsíce a tričko se sluneční soustavou 🙂

  3. Ondřej Šamárek Redakce napsal:

    Já jsem mimo jiné pod stromkem našel nádherné knížky – například „Soyuz Owner Workshop Manual“ D. Bakera, „Gemini – Steps to the Moon“ od D. Shaylera nebo „Wheels Stop: The Tragedies and Triumphs of the Space Shuttle Program, 1986-2011“ od R. Houstona.
    Nevím, co jsem letos udělal tak skvělého, že mě Ježíšek takovýmhle způsobem ocenil, každopádně několik dní mezi svátky (a i potom) budu velmi zaneprázdněný… 😀
    Krásné svátky všem!

  4. Dušan Majer Administrátor napsal:

    Abych přispěl se svou troškou do mlýna, tak jsem pod stromečkem našel svůj první dalekohled. Je to Bresser Skylux 70/700. Není to rozhodně žádné super dělo, ale jako první dalekohled v životě to svůj účel splní naprosto dokonale.
    Krásné Vánoce všem!

  5. Evžen napsal:

    Tak jsem první!
    Pavel Toufar – Kosmický zabiják
    Autor knihy je dosti známý seriózním přístupem a tak se nebojím nějakého béčkového čtení, ostatně to není první zásoba kterou od něj mám v knihovničce.

    Dovolím si dvě citace z úvodu knihy:
    „Bůh nehraje kostky.“
    Albert Einstein
    „Bůh hraje kostky, dokonce i tam, kde kostky nikdo nevidí.“
    Stephen Hawking

    Krásné svátky, chlapi
    Evžen Mikolajek

Zanechte komentář

Chcete-li přidat komentář, musíte se přihlásit.